Δωμάτια

liotopi rooms 01

Το σπίτι των προσφύγων από την Μ. Ασία με το περιβόλι σήμερα είναι ένα χαριτωμένο άνετο ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα με ένα πανέμορφο κήπο. Τα 16 διαφορετικά επιπλωμένα δωμάτια διαμορφώνονται σε δύο ορόφους με την σύγχρονη αισθητική να κυριαρχεί στην καλόγουστη επίπλωση τους αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους. Οι κεντημένες μαξιλαροθήκες, η σημασία στην λεπτομέρεια θα σας κάνουν να νιώσετε σημαντικοί (δέκα από αυτά έχουν θέα στην θάλασσα). Το άνετο φιλικό περιβάλλον, η φιλόξενη ατμόσφαιρα κάνει τους πελάτες του να το επισκέπτονται συχνά.

Το ξενοδοχείο Λιοτόπι είναι εξοπλισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σας δίνει ότι απαιτείται για άνετες διακοπές, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας! Επίσης αν υπάρχει κάποιος επιπλέον εξοπλισμός που μπορεί να σας διευκολύνει και δεν μπορείτε ή δε θέλετε να φέρετε μαζί σας, απλά ζητήστε τον μας. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε.

Το με φροντίδα ετοιμασμένο πρωινό (κάθε μέρα είναι διαφορετικό) σερβίρεται στο καταπράσινο κήπο διακοσμημένο με λουλούδια, μονοπάτια, καθίσματα και ξαπλώστρες, ιδανικό για όσους αποζητούν διακοπές σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξενοδοχείο Λιοτόπι

Ολυμπιάδα, 57 014, Δήμος Αριστοτέλη

Χαλκιδική, Ελλάδα

Τηλέφωνο +30 23760 51257, +30 23760 51255

Κινητό Τηλέφωνο +30 6979 307 745

         Email hotel.liotopi@gmail.com
IHA DB GRPLEXI 1athinorama alpha guide hotel liotopi.png


instagram-icon  tripadvisor icon  facebook icon  youtube icon  vimeo icon