Πρωινό

liotopi breakfast 01

Πρωινό στον κήπο

Το σπιτικό πρωινό σερβίρεται (9πμ-11πμ) σ’ενα κήπο δίπλα στη θάλασσα από το πρόσχαρο προσωπικό μας. Νόστιμες σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, πίτες, ομελέτες, φρέσκες φρουτοσαλάτες, ντόπια γαλακτοκομικά είναι μερικά από τα είδη μας.

Γλυκά

Μεγάλωσα στο εστιατόριο, αυτό ήταν για μένα και το σπίτι μου, μέσα σε ψήσιμο γλυκών, από συνταγές της γιαγιάς και της μαμάς από χρόνους μακρινούς και αλησμόνητες πατρίδες. Οι δικοί μου, μου έμαθαν ότι για να πετύχει η συνταγή χρειάζεται να βλέπεις τους πελάτες σαν φιλοξενούμενους. Ελάτε να γευτούμε γλυκά χωρίς χημικά πρόσθετα και γλυκόζη. Γλυκά με φρούτα από τον τόπο μας, κορόμηλο, σταφύλι, ακτινίδιο, ροδοπέταλα και όποιο άλλο φρούτο η λαχανικό μπορεί να διατηρηθεί σε σιρόπι αρωματισμένο σε αμπαρόριζα, κανέλα, μοσχοκάρφια και μαστίχα. Ελάτε να σας τρατάρουμε με γλυκά λικέρ που φυλάμε στο ντουλάπι μας για εσάς.

«Όποιος αγαπάει τον τόπο του, θέλει να τον κάνει γνωστό σε περισσότερους ανθρώπους και να τον πλουτίσει. Η γαστρονομία συνδυάζεται τέλεια με τον τουρισμό. Δεν μπορεί το ένα να είναι ξεχωριστό από το άλλο. Η κουζίνα συμβάλλει στο να γνωρίσουμε την περιοχή. Κι η περιοχή συμβάλλει στο να γνωρίσομε την κουζίνα»
ΖΑΝ ΖΙΟΝΟ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξενοδοχείο Λιοτόπι

Ολυμπιάδα, 57 014, Δήμος Αριστοτέλη

Χαλκιδική, Ελλάδα

Τηλέφωνο +30 23760 51257, +30 23760 51255

Κινητό Τηλέφωνο +30 6979 307 745

         Email hotel.liotopi@gmail.com
IHA DB GRPLEXI 1athinorama alpha guide hotel liotopi.png


instagram-icon  tripadvisor icon  facebook icon  youtube icon  vimeo icon